Tästä päivästä alkaa Sanette`s pentublogi, joka seuraa Tyynen odotusaikaa ja tulevien pentujen elämää!

Luolarassin Artemis eli tuttavallisemmin Tyyne astutettiin maaliskuun alussa Hillakurun Jesse-Jameksella. Tarkoituksena oli käyttää Tyyne raskausultrassa, mutta kun 28 vrk tuli täyteen, oli ultraamattakin selvää, että pentuja on tulossa!! Siitä sitten alkoi odotusaika!! Tyynen alkuraskaus meni, hyvin, muutamana päivänä on ollut pahoinvointia, ruokahalu on kasvanut kokoajan. Ensimmäisessä kirjoituksessa palataan ajassa kaksi viikkoa taaksepäin ja tässä siis ensimmäinen poseerauskuva Tyynen masusta, astutuksesta tällöin 33 vrk. Minä olen aina ollut laiska valokuvaamaan, mutta nyt kyllä alkaa skarppaus ja kuvia tullaan laittamaan tänne vähintään kerran viikossa..

Tämän kuvan jälkeen on massu kasvanut tasaista vauhtia. Tyyne asuu äitini luona ja olen Tyynen nähnyt suunnilleen joka toinen päivä ja massu kasvaa silmissä ;)

Tässä vielä oikein mallikas poseeraus samalta päivältä!

Tästä päivästä sitten on ruokahalu kasvanut kokoajan. Tyynellä on tapana käydä kolistelemassa keittiössä useita kertoja päivässä, toivoen, että joku hänelle ruokaa antaisi..

Näin säälittävältä voi näyttää kun on oikein kova nälkä!

On muillakin nälkä, Tyynen isi ja setä mukana kerjäämässä "silmät kiiluen"

.

Raskausvuorokausia 41! Tyyne on ollut toimelias ja energinen koko raskauden ajan, nyt alkaa vauhti hiipumaan, paras paikka on sohvalla rapsutettavana.

Tässä vielä ihan tuore kuva Tyynestä, käytiin äsken ulkoilemassa ja vauhti alkaa olla kyllä sellaista etanavauhtia. Tyyne on selvästi huomannut, että ei enään tarvitse pitää kiirettä,  vaan ihmiset kävelevät hänen tahtiinsa. Ja JEE, saa haistella kaikki paikat rauhassa! Onneksi näitten etanalenkkien lisäksi voi poikien kanssa lähteä lenkkeilemään ihan reippaastikin..Tänä aamuna Tyynellä oli pahoinvointia ja oksensi aamulla ennen aamupalaa, se meni äkkiä ohi kun sai masun täyteen ruokaa :)