Tänään on 56 raskauspäivä. Tyyne jakselee hyvin. Tyyne rakastaa makoilla selällään ja silloin suorastaan kerjää rapsutuksia. Samalla voi tuntea ja nähdä kuin pikkuiset vilisee masussa..Vilinästä päätellen siellä on kyllä enemmän kuin yksi pikku tassuineen potkimassa..Ruokahalu on muutaman päivän ollut ajoittain huonompi. Hieman on auttanut kun kaksi nälkäistä suuta vahtii vieressä, silloin ruoka menee paremmin alas..

Tyyne on tutustunut pentulaatikkoon ja näyttää hyväksyneen sen hyvin. Eilen nukkui siellä osan yöstä tyytyväisenä, sitten oli päästävä sänkyyn peitonalle lämmittelemään!

Viime viikolla käytiin Tyynen ja poikien kanssa pienellä lenkillä. Vauhti oli kovaa, lumen sulettua taitaa nousta hyviä tuoksuja maastosta! Alla kuvia viime viikolta.

Tyynen masu

Valmiina lenkille..

Purolle on päästävä...

Täällä on varmasti joku eläin!

Lenkin jälkeen päätettiin, ettei lähdetä Tyynen kanssa enään lähellekään puroa. Vauhti oli turhan kovaa odottavalle äidille..Metsäharjoitukset jatkukoon sitten kesällä..Onneksi ulkona paistaa aurinko ja on lämmintä. Voi Tyynekin rentoutua pihalla ja olla auringossa. Lisää kuulumisia viimeistään pentulaatikon ääreltä :)